45min
Els espàrrecs amb pernil

Un plat molt ràpid i fàcil de preparar, ideal com a entrant per un dinar amb convidats a l’aire lliure. A banda de ser baix en greixos i tenir tots els beneficis vitamínics dels espàrrecs, si ho prepares amb un pernil de qualitat, aquest serà el protagonista absolut del plat. T’expliquem la recepta i t’animem a provar-la, estàs llest?

Dificultat
Baixa
Llista Ingredients
 • 36 espàrrecs verds
 • 24 tires de pernil curat
 • 12 tires de panxeta de porc
 • Sal, pebre
 • Oli d’oliva
Preparació
 1. Neteja els espàrrecs i treu la part final de la tija, que és la més dura.
 2. Talla les tires de pernil curat i de panxeta per la meitat, al llarg de la tira.
 3. Tira pebre i sal sobre els espàrrecs.
 4. Agafa un tira de pernil i una de panxeta i embolica-les al voltant de l’espàrrec. També pots fer el plat només amb pernil, si ho prefereixes.
 5. Col·loca tots els espàrrecs embolicats sobre una graella per posar a la barbacoa i tira-hi per sobre un raig d’oli d’oliva. És important que facis el plat amb les brases de la barbacoa i no amb foc, per evitar que es cremin.
 6. En poc més de 3 minuts, tindràs els teus espàrrecs a la graella amb l'embolcall de pernil llestos per servir i gaudir-los!

 

Com has vist, aquest plat és molt simple de preparar i pot ser ideal com entrant o com un pica pica calent abans d’un bon dinar. Si vas just de temps i no pots encendre la barbacoa, també els pots preparar al forn. Fes-los pel proper dinar familiar, ja veuràs com agraden!