On

Grup D'Avinyó

Edificio Grupo Roma
Oficina interior Grupo Roma
Grupo Roma oficinas
Logo Grup Avinyó

Més de 3.500 clients del canal alimentari ens avalen con un dels grups líders en el sector porcí del país, des de la cria dels porcs fins a la comercialització i exportació del producte final. 

Les empreses del Grup d'Avinyó som especialistes en la producció de carn de porc, elaborats i embotits. Cuidem tots els processos i detalls per oferir un producte gourmet. 

A més, amb el gran treball diari de persones compromeses amb el que fan, mantenim un ferm lligam de serveis i confiança amb els nostres clients.

Les nostres empreses

R.B.S. gestiona les nostres granges i audita les dels nostres associats, perquè els animals neixin, creixin i s’alimentin sota els protocols exigits.

El nostre escorxador, és una de les empreses capdavanteres del sector. Reconegut pel seu compromís, la seva qualitat i la variada línia de productes que ofereix als seus clients.

Catalana de Embutidos, és la fàbrica d’elaborats carnis, embotits cuits i semicuits, i embotits de curta curació del Grup Roma.

Conservas Ausa es caracteritza per elaborar productes amb una identitat pròpia des de fa molts anys, reconeguts per un sabor intens i un aroma i buquet únics.

La nostra empresa especialitzada en tripes naturals per a embotits.

Grup Unexporc, és la comercial participada d’exportació i un referent en els diversos mercats internacionals des de 1994.

Group Roma